Fup og fakta (Healing)

Kan det nu også være rigtig at en sten millioner af år gammel kan helbrede dig?, afgiver stenen enaegier som kan påvirke dig i possitiv retning. Der findes masser af hjemmesider som lovpriser sten virkning, med mange varieret forklaringer på hvorfor og hvordan.

Alle kender til genopladelige batterier, i mobiltelefoner, bilen batteri, tablet, også i elektroniske apperater er der mini batterier (kondisator) elle batterier kan lagere og afgive eneagi 

 Hvad består alt af og hvad kan måles

Sten og krystaller består 100% af atomer, intet andet. Enkle atomer kan afgive stråling (radioaktive atomer eller isotoper) visse forbindelser kan være fluoricerende eller luminicerende, alle sten kan optage og afgive varme, nogle bedre end andre.
Der findes 104 forskællige atomer i naturen, jo højre atomnummer jo sjældnere er de oftes. Amomer med atomnummer

For at kunne se Sten er lys nødvendigt, lys er en partiikel kaldet foton, som er en spøjs fætter da den både er en bølge men også en partiekl. Lys er det samme som røngten eller varme blot forskællie frekvensområder

Tyngdekraften

 Ved healing med sten påstås at stene afgiver en enige, som påvirker helbredet, så agater med forskellige farver afgiver denne stråling så blå agat påvirker det enen, og rød agat påvirker noget andet, en Crosocol, påvirker noget helt andet.
Denne enige som afgives kan opledes ved at bade stenen i vand, saltvand, ligge stenen i sollys, nedgrave stenen i jorden.

Ved flere lejligheder har jeg gennemført en test med en person som mente at kunne mærke stens energier. Testene blev gennemført ved at lægge et stykke uranit (ja en radioaktiv mineral) i en æske og en bjergkrystal i en anden æske, samt tre tomme æsker. Personen som kan føle enagiger har så skulle udpege hvor bjergkrystallen er, hvor Uranitten er om hvilke er tomme, og desværre har aldrig opnået bare det som ligner held, kun fejlgæt.
jeg vil til enhver tid sætte 10.000,- dkk på at ingen kan gennemføre testen 3 gange i træk og have alle 5 æsker rigtig, taber du er din indsats kun 5.000,-  Ingen af de som indtil nu har ville satse penge på testen.